Laat ik me even voorstellen:
Nick de Cock (1966)
Partner Schwung

 

Ondernemer in hart en nieren
Persoonlijk geniet ik enorm van het ondernemerschap. Hierin kan ik mijn drive en drang naar ontwikkeling volledig kwijt. Continu op zoek naar uitdagingen. Niets mooier dan dat. Positief als ik ben, is het glas altijd vol. Zelfs in deze ‘moeilijke’ tijden. Het maakt je creatiever. Scherper op de business. Ondernemender...

Van De Cock Design naar Schwung
Na enkele jaren als ontwerper voor een aantal reclamebureaus gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen onderneming gestart: De Cock Design. Toen nog met ‘creatief zijn’ (mooie dingen maken) als ambitie. Later verschoof mijn aandacht naar de inhoudelijke kant van het werk. Minder in uitvoering, meer gericht op visie en strategie.

Schwung identiteit + creatie
Vanuit die ambitie hebben Peter Cuunders en (N)ick Schwung identiteit + creatie  opgericht. Samen sterker. Peter als creatief partner. Ik de ruimte om te werken aan merken. Creativiteit  en innovatief denken is hierin mijn kracht.

Online Branding
Met ervaring als ontwerper en merkenbouwer op zak ligt de focus de laatste jaren op online branding. Het internet is een zeer dominant communicatiekanaal. De snelheid waarmee het zich ontwikkelt en de kansen die daardoor ontstaan, sluiten mooi aan op mijn drang naar vooruitgang.

Bestuurslid van cultuurfonds Tilburg
Samen met een aantal andere ondernemers bouwen we aan een crowdfunding platform waarmee we Tilburgse culturele- en kunstinitiatieven mogelijk maken. Hoe mooi kan vrijwilligerswerk zijn.

Naast mijn werk geniet ik van de mooie dingen van het leven. Een vriendin en twee nagenoeg volwassen kinderen. Uit eten gaan is mijn grootste hobby. Naast hardlopen (met mooi weer:-)
en gitaarspelen.....Over uitdagingen gesproken...


Meer van me weten? Durf te vragen.

 

eigenaar | merkstrateeg
E nick@schwungreclame.nl
M  06 53 94 78 49
T   013 462 02 41