Schwung maakt ingewikkelde (communicatie)zaken graag simpel. Ook als het gaat om het positioneren van merken. Geen wollig gedoe of ingewikkelde sessies. We zijn inventief in het vinden unieke merkwaarden. Met gevoel én verstand van zaken werken we aan merken. We sparren met ondernemers, stellen kritische vragen en helpen bij het aanbrengen van scherpte. Ook interesse in het aanscherpen van uw merk? We bieden verschillende mogelijkheden:

Online merkanalyse (gratis)
Alvast een eerste lakmoesproef? Vul dan de online merkanalyse in. U ontvangt binnen 30 minuten (per mail) een pdf met de eerste bevindingen. De merkanalyse zet aan tot denken. Zie het als een eerste quick scan. De scan invullen duurt ongeveer 20 minuten.

One-page-positionering (450 Euro)
Werk samen met Schwung aan een betere positionering. Na het invullen van de online merkanalyse en een goed gesprek brengt Schwung uw positionering in beeld. Het resultaat is geen dik rapport maar een one-page-positionering. Zie het als een spiegel-document.

Full-Schwung merkanalyse
Echt positioneren is meer- en maatwerk. Schwung ontwikkelde hiervoor een 360 graden methodiek. Interne en externe merkinvloeden worden in beeld gebracht. Resultaat is een heldere positionering en propositie. Meestal aangevuld met een creatieve vertaling naar campagnes en middelen. Pas dan wordt communicatie effectief, mooi en makkelijk!

Daag Schwung uit ook voor u aan de slag te gaan! Vragen? Of een opdracht, neem contact op met Schwung: 013 462 02 40

 

schema_merkenbouwen_met_schwung